Viruz speelt op 15 november in café Lohengrin in Den Bosch

ViruzBen jij al besmet met het VIRUZ…..?!!
Als je een exacte kopie van de nummers wilt horen, zet dan de plaat op. Wij zijn geen kopie en willen vooral ook onze eigen sound laten horen. Maar het gevoel van de songs en van die tijd moet overeind blijven. Wij zijn dus geen look-a-likes maar unieke, rasechte muzikanten die het publiek wil de grote hits van de afgelopen jaren wil laten herbeleven. Het gaat om de muziek, de authentieke sound van de nummers en het gevoel van ‘toen’. Een aanstekelijke show met muzikale hoogtepunten, dat is VIRUZ!”

VIRUZ is een Brabantse rock coverband met een breed scala aan nummers. Daardoor kunnen zij diverse acts bieden om aan de wens van het publiek / de locatie te kunnen voldoen. Zo is het mogelijk een volledige avond allround covers te spelen, maar kan men ook kiezen voor een tribute set van Anouk of Skunk Anansie. Voor ieder wat wils, de ‘klant’ is koning.. zo is VIRUZ!

Viruz brengt een aanstekelijke, energieke show met een indrukwekkende setlist van Pink tot Foo Fighters en van K’s Choice tot Skunk Anansie. Maar ook nummers van Lenny Kravitz of Pearl Jam draaien zij hun handen niet voor om. Zij raken de gevoelige snaar om vervolgens weer het dak eraf te knallen middels het stevige werk. Met vele jaren aan ervaring, hun gedeelde passie voor muziek en enthousiasme zorgen deze gents & lady samen voor een frisse en afwisselende show!

 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  


Powered by WordPress & Atahualpa
Translate »