Drumlessen

stick_around_snareStick Around is dé drumschool voor Den Bosch, Rosmalen en omstreken. Bij Stick Around krijg je altijd individueel les, zodat je je persoonlijk kunt ontwikkelen in het tempo dat het beste bij jou past. Dus geen gehaast naar een diploma maar rustig werken aan alles wat jij wil leren.

Voor iedereen

Het maakt niet uit welke stijl je beheerst of wil leren, het gaat er om je creativiteit te stimuleren en je beter te voelen over wat je achter een drumstel presteert. Drumlessen zijn er voor iedereen.

  • van jong tot oud
  • van ervaren tot beginner
  • van dweilorkestspeler tot metal drummer

Natuurlijk kun je bij Stick Around ook terecht voor allerhande vragen over drums en drummen.
Drumstudio

Jij bepaalt

Bij Stick Around bepaal je zelf welke stijl je wil leren spelen. We kijken wat er belangrijk is binnen een stijl en helpen je die stijl te leren beheersen. Onderweg komen we vanzelf essentiële technieken tegen die we zullen uitdiepen.

Het belangrijkste van drumles is dat je leert te functioneren als een drummer in een band. Door met muziek mee te spelen, kruip je in de huid van de drummer. We maken ook gebruik van clicktracks of een metronoom. Hierdoor krijg je een beter gevoel voor tempo en kun je beter in de maat spelen. Meespeel cd’s worden gebruikt om je te laten voelen hoe het is om de drummer van een band te zijn.

drummerLesmaterialen

Je krijgt alle lessen altijd op papier. Op die manier kun je thuis rustig de oefeningen doen die voor jou zijn gemaakt. De lessen zijn zo gemaakt dat je het notenschrift spelenderwijs onder de knie krijgt. Naast de lessen die ontwikkeld zijn door Stick Around gebruiken we ook andere lesmaterialen zoals:

  • drumboeken
  • meespeel cd’s
  • drumdvd’s
  • Liedjes speciaal uitgeschreven voor jou als leerling

Weet je niet precies wat je nodig hebt om verder te groeien als drummer? Dan kunnen wij je op weg helpen. We kunnen je een lesmethode aanbevelen of een gratis proefles aanbieden om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.


Powered by WordPress & Atahualpa
Translate »