Workshop

De aantrekkingskracht van trommelsmarcel_rio_2004

Wie heeft er niet de drang om even op een trommel te slaan als je er de kans voor krijgt. Trommels lijken een natuurlijke aantrekkingskracht op mensen uit te oefenen. Of je nu houdt van grote trommels, kleine trommels, belletjes, schudders of een gong, het is heerlijk om het geluid er van te horen en te voelen. In een workshop leer je niet alleen instrumenten te bespelen maar ook hoe je samen muziek kunt maken.

Braziliaanse percussie

In een workshop gaan we spelen op Braziliaanse percussie instrumenten. De instrumenten hebben exotische namen als: caixa, repenique, agogo, tamborim, ganza, marcação en surdo. Na een korte introductie van de instrumenten gaan we aan de slag. Met z’n allen proberen we een ritme te spelen en maken we daar variaties bij. Als alles goed verloopt leren we naar elkaar te luisteren en daar op te reageren.

Een ruimte

De workshops kunnen op diverse locaties worden gegeven. Indien u zelf geen geschikte locatie heeft,kunnen we in overleg een ruimte regelen. We hebben ongeveer 1 vierkante meter per persoon nodig. U zou kunnen denken aan een zaal, kantine of, als de buren en het weer het toe staan, buiten op het strand, op een veld of (school-)plein.

  • Workshops tot maximaal 50 personen
  • Minimale leeftijd 10 jaar
  • Geen muzikale opleiding nodig, alleen positieve inzet
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het geven van Workshops

Zie hier een kleine impressie van een workshop!


Een reactie van een tevreden klant:

“Jij zal je nu wel in het carnavalsgedruis gestort hebben, maar wij zitten lekker na te genieten van gisteravond. Wat een ontzettend leuke workshop. Wij kregen zulke leuke reacties,iedereen heeft genoten. Het was fantastisch, een super aanrader. En wat deed je het leuk, je betrok iedereen erbij en de tijd vloog. Nogmaals hartstikke bedankt. (Ik zeg het voort!)”

20150523 144802 - JiD 2015 - Kerkplein - Rabo workshop


Powered by WordPress & Atahualpa
Translate »