Stick Around op het KOM-festival in Rosmalen!

Kom kennis KOMfestival_2015maken met Stick Around op het KOMfestival. We staan daar om te laten zien dat we er zijn. Niet omdat je op dat moment kan inschrijven voor een heel jaar, want  je kunt bij Stick Around op elk gewenst moment beginnen en je betaald maar voor 4 lessen vooruit. Bij Stick Around krijgt iedereen privé les. Dat is belangrijk want dan hoeft de aandacht in de les niet verdeeld te worden over meerdere mensen. En dan kun je groeien in je eigen tempo. Geen gedraaf naar een (verplicht) examen, maar voor jezelf vooruitgang boeken.

Bij Stick Around gebruiken we niet één methode maar de methode die het best bij de leerling aansluit. Het belangrijkste voor een drummer is dat je kunt functioneren in een band. Daarom besteden we veel aandacht aan het meespelen van liedjes (meestal de liedjes die je als leerling het leukste vindt).

Als je les wilt krijgen van een ervaren gediplomeerde leraar, ben je bij Stick Around op het juiste adres!

Kom kennis maken tijdens het KOMfestival op 11 september. Of test de snelheid van je handen en voeten met de ‘drumometer’ We staan op dezelfde plek als vorig jaar: catelijnen  / voor kick textiel.

Drummen doe je in Rosmalen bij Stick Around!

 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  


Powered by WordPress & Atahualpa
Translate »