Eerste Nederlandse drum clinic ooit van Tim Alexander (Primus e.a.)

Tim AlexanderNiemand minder dan Tim ‘Herb’ Alexander (Primus, Puscifer, A Perfect Circle) geeft op zondag 14 juni een drumclinic in De Kroepoekfabriek. Het is de eerste keer dat Alexander in Nederland een clinic geeft. Dé kans om deze legendarische drummer van dichtbij aan het werk te zien en hem al je vragen te stellen.

Tim Alexander is het bekendst van zijn onnavolgbare drumwerk op Primus-pareltjes zoals Suck on ThisFrizzle FrySailing the Seas of Cheese en Tales from the Punchbowl.

Hij maakte in het begin deel uit van A Perfect Circle, drumde bij het andere project van Maynard James Keenan, Puscifer, en zat een tijd bij de welbekende blauwe mannen van Blue Man Group. Nadat hij daarna een tijd van het toneel verdween, is hij nu weer terug, en wel op het oude nest, Primus. Met Primus maakte hij een nieuwe plaat en is hij momenteel op wereldtournee. Drum Magazine kende hem in april zelfs twee Drummies Awards toe, één voor Drummer of the Year en één voor Alternative Rock Drummer.

Zondag 14 juni heb je de zeldzame kans om deze inspirerende drummer van dichtbij aan het werk te zien. Gezien de verwachte drukte is het aan te raden je tickets snel aan te schaffen.

ZONDAG 14 JUNI
DRUM CLINIC TIM ALEXANDER (O.A. PRIMUS)
In samenwerking met Rotterdam Drum Department
De eerste keer dat Alexander in Nederland een clinic geeft. Dé kans om deze legendarische drummer al je vragen te stellen en hem van dichtbij aan het werk te zien.
DEUR OPEN: 14.30 UUR | AANVANG: 15.00 UUR | VVK: 12,50 EURO | DEUR 15 EURO
Tickets: http://www.kroepoekfabriek.nl/programma/drumclinic-door-tim-alexander-o-primus/

Tim Alexander_2

 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  


Powered by WordPress & Atahualpa
Translate »