Album release Concert ‘Soundtrack of the Plastic Age’ met oud Stick Around leerling Sylvan Amoureus

De Rogier De Nijs Group nodigt je uit om mee te gaan op een reis door de ‘Plastic Age’, de periode die geologen ook wel het ‘Plasticeen’ noemen. De reis brengt je langs verschillende plekken op aarde waar grote effecten van onze consumptiemaatschappij te zien zijn. De speelplek is een vuilnisbelt, een apocalyptische wereld. Het is een wereld bezaaid met plastic afval. Op deze plastic berg spelen drie percussionisten de ‘Soundtrack of the Plastic Age’. Zij bespelen een bonte verzameling slaginstrumenten gemaakt uit plastic afval. Door het gebruik van videoprojecties ontstaat er een 3D-totaalbeeld. ‘Soundtrack of the Plastic Age’ is een trip vol opzwepende slagwerkcomposities en vervreemde klanklandschappen. De muziek is energiek en aanstekelijk maar ook breekbaar en verfijnd. Beleef de intentie en pure muzikaliteit van Rogier De Nijs en zijn groep en laat deze voorstelling vol slagkracht, verwondering en gewaarwording op je inwerken.
Trailer ‘Soundtrack of the Plastic Age’ – LIVE: https://youtu.be/MsfiCGanusg
Bezetting: Rogier De Nijs – Percussie / Sjaak van Dam – Percussie / Sylvan Amoureus – PercussieTechniek: Brecht Stiers – geluid / Lars Berg – video / Bart Verzellenberg – licht.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  


Powered by WordPress & Atahualpa
Translate »