Marcel te gast bij ‘Zomaargasten’

Ik liep op vrijdag 14 augustus op het theaterfestival Boulevard in ‘s-Hertogenbosch en zag een leuke voorstelling: Zomaargasten. Geen idee wat het was maar dit is wat er in het programmaboekje stond:

ZOMAARGASTEN

Altijd al eens te gast willen zijn bij een live talkshow? Grijp dan nu deze unieke kans en schuif aan in de provisorische studio van Kocken & Nederkoorn, waar zij zullen proberen om met behulp van beeld- en muziekfragmenten de allerpersoonlijkste verhalen boven tafel te krijgen. Tot op het laatste moment is ook voor de presentatoren volslagen onbekend wie er nu weer plaats zal nemen voor een diepte-interview, maar één ding staat telkens weer vast: deze ‘Zomaargasten’ zullen bijzondere mensen zijn, met een minstens zo bijzondere levensloop.

Patrick Nederkoorn is cabaretier en interviewer. Hij toert op dit moment door het land met de voorstelling Code Rood. Oscar Kocken is schrijver en interviewer. Oscar toert momenteel met Bejaarden & Begeerte en presenteert de satirische theatershow Orde van de Dag.

Tot zover niets aan de hand. Totdat de ‘gast/geïnterviewde’ bekend werd. Dat was ik. Hieronder een paar foto’s:Zomaargasten_Marcel_1 Zomaargasten_Marcel_2

Bedankt, Patrick en Oscar Nu ben ik geen onbekende drumleraar meer uit Rosmalen 🙂

1 reactie opMarcel te gast bij ‘Zomaargasten’

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  


Powered by WordPress & Atahualpa
Translate »