Drumcircle

Eerste drumcircle op 29 februari 2020

Een drumcircle is een bijeenkomst van verschillende mensen met het doel samen muziek te maken op trommels en aanverwante percussie instrumenten. Niet met het doel om een optreden te doen, maar om te ervaren hoe fijn het is om met elkaar muziek te maken. Of je nou veel ervaring hebt of helemaal niet, dat maakt niet uit.

Belangrijk is wel om te beseffen dat je elkaar moet respecteren. Dat respect kan zich uiten in luisteren naar elkaar en elkaar niet overstemmen tenzij daar om gevraagd wordt. Het is geen les maar meer een jamsessie.

Spreekt jou dit aan? Kom dan naar de eerste bijeenkomst in de Dobermanclub, Tivoliweg 3 in Rosmalen. Neem je eigen trommel, percussie instrument of iets anders waar je op kan slaan mee! De kosten zijn €7,50 per persoon en drankjes zijn aan de bar te bestellen tegen schappelijke prijzen. Hou er rekening mee dat er niet gepint kan worden, dus alleen cash! Wil je je van tevoren opgeven, stuur dan een mail naar: info@stickaround.nl en vermeld je naam en met hoeveel personen je wilt komen. Vermeld erbij dat het gaat om de drumcircle!


Powered by WordPress & Atahualpa
Translate »